Primul mesaj al lui Daniel Bodnar după accidentul cumplit suferit: „Piciorul stâng nu-l simt în mare parte”

0
0
Daniel Bodnar FOTO: Facebook/Daniel Bodnar
Daniel Bodnar FOTO: Facebook/Daniel Bodnar

Activistul de mediu Daniel Bodnar a publicat pe contul său de Facebook primul mesaj după ce a fost victimă unui accident rutier în urma căruia şi-a fracturat coloana.

De pe patul de spital, Daniel Bodnar le-a transmis celor care îi urmăresc contul de Facebook că ar fi putut să moară în accidentul de la Suceviţa şi că este recunoscător că a rămas în viaţă. 

El a arătat că are probleme la picioare, cauzate de o fractură la coloană. Chiar dacă a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, tânărul nu îşi simte picioarul stâng.

„Vă scriu acest mesaj de pe patul spitalului! Durerile de după operaţie sunt încă foarte intense, piciorul stâng nu-l simt în mare parte, dreptul are şi el probleme, iar bazinul încă este amorţit.

A fost o mare încercare, puteam să mor, dar vreau să vă spun atât: sunt binecuvântat că astăzi sunt în viaţă şi îi mulţumesc Bunului Dumnezeu pentru asta

Nu ştiu cât va dura recuperarea completă a corpului meu, dar sunt încredinţat că Dumnezeu poate face oricând o mare minune şi voi putea umbla printre voi.

Rugaţi-vă pentru mine şi ştiu că asta se va întâmpla pentru că avem un Dumnezeu puternic!”, a scris Daniel pe contul său de Facebook, care are aproape 100.000 de urmăritori.

Activistul le-a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă grea din viaţa sa.

„Vă mulţumesc din suflet pentru miile de mesaje pe care le-aţi trimis şi rugăciunile înălţate pentru mine! Vă rog să mă iertaţi că nu reuşesc să vă răspund, dar nu pot să stau foarte mult timp pe telefon pentru că încă am dureri mari şi vreau să fiu cât mai liniştit. Vă iubesc!”, a mai scris ecologistul.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Alina Mungiu-Pippidi: Românii au corupt şi vaccinul

Palatul Regal şi Cazinoul din Mamaia, pierdute definitiv printr-o sentinţă revoltătoare care-i uşurează viaţa şi lui Radu Mazăre

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite