Cum a dovedit un activist de mediu că Poliţia Locală l-a amendat în mod abuziv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Bodnar FOTO: Facebook/Daniel Bodnar
Daniel Bodnar FOTO: Facebook/Daniel Bodnar

Daniel Bodnar, din judeţul Suceava, susţine că a fost amendat abuziv de Poliţia Locală Rădăuţi pentru că nu ar fi respectat izolarea. Imaginile de pe camera de supraveghere arată că era la domiciliu în momentul în care poliţiştii l-au căutat.

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost plasat în izolare, în luna decembrie a anului trecut, după ce s-a întors din Austria, unde şi-a vizitat soţia şi fetiţa.

Pe dat de 20 decembrie, în jurul orei 20.40, un echipaj al Poliţiei Locale Rădăuţi a venit acasă la Daniel ca să verifice dacă aceasta respectă izolarea.

Poliţiştii au bătut la uşă, dar nu au primit un răspuns, aşa că s-au grăbit să-l amendeze pe activist. 

În procesul verbal de constatare a contravenţiei, poliţistul local Alin Martinescu a menţionat că: 

„în urma verificării susnumitului la adresa trecută în fişa de monitorizare pentru auto-izolare acesta nu se afla la respectiva locaţie şi nici la telefonul declarat nu a răspuns fiind sunat de cel puţin patru ori la fiecare control”.

Pe de altă parte, invitat la o emisiune a Daniel Bodnar a povestit că în perioada izolării a fost verificat de mai multe ori pe zi de către poliţişti. În ziua menţionată în procesul verbal, Daniel susţine că nu a auzit când oamenii legii i-au bătut la uşă pentru că făcea baie. 

„Făceam o baie şi ascultam muzică. La un moment dat mi s-a părut că aud câinii lătrând şi am ieşit, dar nu mai era nimeni”, a spus activistul, potrivitstirisuceava.net

stirisuceava.net

Rădăuţeanul susţine că va contesta în instanţă procesul verbal de constatare a presupusei abateri şi crede că va avea câştig de cauză pentru că are dovezi că era acasă în momentul controlului. 

Daniel a publicat pe contul său de Facebook o captură de pe camera de supraveghere de la adresa unde a declarat că se izolează. Data şi ora de pe captura video contrazic acuzaţiile prevăzute în procesul verbal. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Revoltă în comuna unde tatăl a doi copii a fost omorât în bătaie. Suspectul crimei a fost lăsat liber de judecători VIDEO

Ce a declarat Donald Trump după ce Congresul a validat victoria în alegeri a democratului Joe Biden

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite