Piromanul din Suceava care a provocat patru incendii în decurs de trei ore, internat la Psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Poliiştii suceveni l-au identificat pe autorul incendiilor provocate în noaptea de 11 spre 12 august, pe raza comunei Cornu Luncii din Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că oamenii legii l-au identificat pe autorul incendiilor provocate în noaptea de 11 spre 12 august, pe raza comunei Cornu Luncii din judeţul Suceava.

Este vorba despre un bărbat de 27 de ani, pe care poliţiştii l-au transferat în secţia Psihiatrie a unui spital, pentru a se stabili dacă are sau n-are discernământ.

Şase proprietari din Cornu Luncii au fost afectaţi de incendiile provocate de acest individ. Piromanul a dat mai întâi foc propriei locuinţe şi apoi a surorii sale. În decursul a trei ore, el a provocat patru incendii. Au ars două case, anexe gospodăreşti şi furaje.

Au intervenit la faţa locului pompierii militari şi lucrătorii SVSU Cornu Luncii, Mălini şi Baia, cu 8 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Cinci femei au suferit atacuri de panică. Totodată, o tânără însărcinată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, după spaima provocată de acţiunile piromanului. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Clujul, cel mai scump oraş din România. Un clujean trebuie să muncească 12 ani ca să îşi permită un apartament

Efectul pandemiei pe piaţa imobiliară: pensiune cu piscină la preţ de apartament



 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite