O școală modernizată din județul Suceava are montate uși la ferestre, pe post de oblon. Acestea au clanțe pe interior și exterior VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Școala din Țibeni fost modernizată de curând, dar din motive necunoscute  la mai multe ferestre ale unității de învățământ, chiar și de la etaj, au fost montate uși.

Școala cu uși la ferestre FOTO: Captură video news.bucovina
Școala cu uși la ferestre FOTO: Captură video news.bucovina

Țibeni este o localitate lângă Rădăuți, iar școala a fost modernizată recent printr-un proiect al comunității locale. Toate par a fi bune și frumoase acolo, dar reporterii din zonă au descoperit ceva care îi conferă caracter de unicitate: ferestrele au uși cu clanțe în loc de obloane.

"Au pus uși la geam care se deschid în afară. Hai, să zic că am înțeles asta, dar la ușa de sus de ce era nevoie de clanță și pe exterior. Toate sunt așa. Ferească Dumnezeu! Eu nu înțeleg cum au gândit-o", se exprimă reporterul de la newsbucovina.ro într-un material filmat postat pe site.

Acesta sugerează că cel mai probabil acolo s-a dorit să fie montate obloane, dar din motive rămase necunoscute au fost puse uși, care au clanță și pe interior și pe exterior.

Chiar și la etajul superior există aceeași situație stranie, iar la toalete au fost montate uși mai mici.

SuceavaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite