Motocicletă izbită violent de o fântână, într-un sat din Suceava. Un tânăr a murit și altul a fost grav rănit

0
Publicat:

O persoană a murit, iar alta a fost grav rănită în urma unui grav accident de motocicletă produs pe raza satului Sălăgeni din comuna Dumbrăveni, județul Suceava.

Motocicleta a lovit puternic o fântână de pe marginea drumului FOTO ISU Suceava
Motocicleta a lovit puternic o fântână de pe marginea drumului FOTO ISU Suceava

Un accident rutier încheiat tragic a avut loc luni, 13 mai 2024, pe raza satului Sălăgeni din comuna Dumbrăveni, județul Suceava. O motocicletă pe care se aflau doi tineri a ieşit în afara părţii carosabile și s-a izbit violent de o fântână.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD B2 şi o ambulanţă SMURD TIM.

„Echipajele au identificat două victime, una dintre ele fiind în stare de inconştienţă. În accident au fost implicaţi doi tineri (bărbaţi). Unul dintre ei este conştient şi cooperant, dar cu multiple traumatisme, fiind preluat de către echipajele medicale. Din nefericire, victima inconştientă are leziuni incompatibile cu viaţa", au precizat reprezentanții ISU Suceava.

Un tânăr a decedat și altul a fost rănit în accidentul de motocicletă FOTO ISU Suceava
Un tânăr a decedat și altul a fost rănit în accidentul de motocicletă FOTO ISU Suceava

Rănitul a fost stabilizat şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava.

Poliția a deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și face cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accident cumplit în  județul Cluj. O motocicletă a fost prinsă sub un autoturism

Un alt teribil accident, în care au fost implicate două autoturisme şi o motocicletă, a avut loc în 3 februarie 2024, în județul Cluj. O motocicletă a fost prinsă sub una dintre mașini.

Motociclistul a fost rănit. Accidentul a avut loc pe strada Avram Iancu din localitatea Florești. Echipajele ISU Cluj au găsit motocicleta prinsă sub unul dintre autoturisme. Roțile din spate ale mașinii au rămas suspendate deasupra motocicletei.

„La fața locului au intervenit echipajele de la Punctul de Lucru Florești, alături de o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. A rezultat o singură victimă, fiind vorba despre motociclist, care acuza dureri la nivelul coloanei. Acesta a fost transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

La scurt timp, pe aceeași stradă din comuna Florești a mai avut loc un accident.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite