FOTO A murit socrul lui Traian Băsescu. Drum spre cimitir, reparat de urgenţă pentru înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul spre cimitirul din Burdujeni a fost pietruit de urgenţă pentru înmormântarea socrului lui Traian Băsescu. FOTO: Eugen Dobroghii
Drumul spre cimitirul din Burdujeni a fost pietruit de urgenţă pentru înmormântarea socrului lui Traian Băsescu. FOTO: Eugen Dobroghii

Strada care duce spre cimitirul din cartierul Burdujeni Sat al municipiului Suceava a fost pietruită de urgenţă, joi seară, după ce s-a aflat că a murit socrul lui Traian Băsescu, Gheorghe Andruşca.

Joi seară, locuitorii de pe strada Ştefan Luchian din cartierul Burdujeni Sat al municipiului Suceava au avut supriza să constate că un utilaj a nivelat gropile istorice de pe strada care până acum nu a văzut niciodată asfaltul.

Motivul pentru care strada a fost reparat[ de urgenţă este acela ca acolo se află Biserica Sfânta Treime, în capela căreia a fost depus socrul lui Traian Băsescu, Gheorghe Andruşca, care a murit în cursul zilei de joi. Pe aceeaşi stradă, la o distanţă de aproape un kilometru, se află şi cimitirul în care va fi îngropat Gheorghe Andruşca.

A murit socrul lui Traian Băsescu. Înmormântarea, sâmbătă

La înmormântarea programată pentru sâmbătă vor participa familia fostului preşedinte Traian Băsescu, oficialităţi şi localnici.

Fost subofiţer de jandarmi şi veteran de război, Gheorghe Andruşca va fi înmormântat cu onoruri militare.

Bărbatul în vârstă de 96 de ani locuia din anul 2012, după moartea soţiei sale, Aurora Andruşcă, într-un cămin pentru persoane vârstnice din Ilişeşti.

Alte ştiri din Suceava:

Socrul lui Traian Băsescu a murit, joi, la 96 de ani, într-un cămin de bătrâni. Fostul preşedinte, aşteptat la Suceava

Un „golan” de-al lui Ioan Rus a luat 10 la Bac. Eduard locuieşte la ţară, a învăţat mult, susţinut financiar de tatăl plecat la muncă în străinătate şi de mama casnică

Primarul Sucevei propune ca salariile angajaţilor primăriei să fie majorate cu 12%

Procurorii DIICOT fac percheziţii la contrabandiştii din 5 judeţe

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite