Mercedes izbit cu 225 km/h de un tractor cu plug, pe care l-a răsturnat. Șoferul bolidulului avea o alcoolemie uriașă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 28 de ani, cu o alcoolemie de peste 1,2 la mie, a intrat cu viteză într-un tractor cu plug, iar impactul a fost atât de puternic, încât utilajul agricol s-a răsturnat. O persoană a murit în urma evenimentului rutier.

O persoană a decedat în urma teribilului accident FOTO ISU Suceava
O persoană a decedat în urma teribilului accident FOTO ISU Suceava

O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs, miercuri, 13 decembrie 2023, în localitatea Arbore din judeţul Suceava, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Culmea, tocmai șoferul vinovat, care circula beat și cu viteză, având antecedente rutiere, a scăpat teafăr.

Potrivit acestora, în accident au fost implicate un tractor cu plug şi un autoturism.

„Din nefericire, o persoană de sex masculin din autoturism prezintă leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Intervin pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Persoana decedată era încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului", au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Șoferul a supraviețuit, iar o adolescentă în vârstă de 16 ani, pasageră în autoturism, dar şi şoferul tractorului au suferit mai multe traumatisme și au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Pe DN 2K, în zona accidentului, traficul a fost restricţionat, potrivit Centrului Infotrafic. 

SURSA VIDEO www.stirisuceava.net

Tânărul care se afla la volanul mașinii, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat preventiv după ce au sosit rezultatele probelor de sânge. Acesta avea o alcoolemie de 1,46 la mie, proba I, respectiv 1,28 proba II.

Bărbatul este anchetat acum pentru conducere sub influența alcoolului, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zona unde s-a produs accidentul. Imaginile arată că șoferul de 28 de ani nu a frânat deloc și s-a izbit cu partea dreaptă a autovehiculului în utilajul agricol, pe care l-a și răsturnat.

Martorii spun că acul vitezometrului s-ar fi blocat la 225 km/h și că, în urmă cu câteva luni, tânărul a mai distrus un autoturism, după ce ar fi intrat într-un stâlp și apoi într-un gard.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite