Efectele pandemiei de coronavirus în Suceava: Două firme de transport concediază câte 100 de angajaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Directorul AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, joi, că efectele pandemiei de coronavirus se văd deja în plan economic la Suceava, unde doi operatori în domeniul transporturilor au depus cereri pentru concedieri colective pentru câte o sută de angajaţi.

Şefa Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, joi, la emisiunea "Subiectul Zilei", realizată de jurnalistul Mihai Chira, de la newsbucovina.ro, că efectele pandemiei cu coronavirus se văd deja la Suceava. Ea a explicat că doi operatori din domeniul transporturilor au depus cereri pentru concedieri colective pentru câte o sută de angajaţi.

„Dacă autorităţile nu gândesc o strategie, un moratoriu la nivel naţional, cu implicarea sistemului financiar-bancar în ceea ce priveşte agenţii economici mici şi mijlocii, pentru că cei mari vor reuşi să supravieţuiască, dar cei mici şi mijlocii dacă nu au încasări, şi vorbim de 50 la sută din economia românească, vom avea o mare problemă după ce vom reuşi să gestionăm această pandemie la nivelul ţării”, a spus Adomnicăi.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite