Cine sunt oamenii care au murit după ce au plonjat cu maşina într-o groapă plină cu apă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: newsbucovina.ro
FOTO: newsbucovina.ro

Ies la iveală detalii înfiorătoare ale accidentului rutier produs pe raza judeţului Suceava. Bunicul de 75 de ani care se afla la volan sau nepoata acestuia în vârstă de 21 de ani au încercat să se salveze după ce maşina în care se aflau a plonjat în apă. Bărbatul a fost externat din spital în urmă cu două zile.

Cel puţin una dintre persoanele care au decedat în accidentul rutier, produs marţi, 8 februarie, pe drumul judeţean care leagă Suceava de Berchişeşti, a încercat să se salveze înainte ca maşina să se scufunde în apă.

După ce autoturismul a fost scos la suprafaţă de către pompieri, martorii au văzut că unul dintre geamurile laterale era spart.

Pe de altă parte, bărbatul de 75 de ani care se afla la volan era cunoscut cu probleme medicale. El a fost externat din Spitalul Judeţean Suceava în urmă cu două zile, unde a stat internat în secţia de Diabet.

Surse neoficiale susţin că externarea nu s-a făcut la cerere, iar perioada de spitalizare ar fi fost de 7-10 zile. 

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care anchetatorii nu exclud posibilitatea ca şoferul să fi suferit un infarct la volan. Pe de altă parte, unul dintre martorii care a văzut cum maşina în care se aflau cele două persoane a plonjat în apă a povestit că şoferul nu avea viteză şi că şi-a schimbat direcţia de mers dintr-o dată.

Vă amintim că marţi, în jurul orei 13:30, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile şi a căzut intr-o acumulare de apa, pe raza localităţii Liteni, comuna Moara. 

Este vorba despre o groapă cu o adâncime de 8 metri, plină cu apă, săpată prin 2020 pentru construirea unui pilon al unui pod de pe axa Suceava – Iaşi. Podul urma să fie construit pe un drum judeţean care leagă Suceava de Berchişeşti.

La faţa locului, în partea care asigura vizibilitate în maşină nu se observau persoane rănite sau cadavre, însă exista posibilitatea ca eventualele victime să fi căzut în apă în urma evenimentului rutier.
Au fost solicitate echipajele de pompieri care au intervinit pentru drenare dar şi cu barca pneumatica şi 2 ambulanţe SMURD.

După intervenţia pompierilor, au fost extrase două victime, ambele decedate, respectiv un bărbat de 75 ani din Mazanaiesti şi nepoata acestuia în vârstă de 21 de ani.

„Se continuă cercetările în cadrul dosarului penal intocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului, urmând a se efectua şi necropsiile cadavrelor şi a se dispune prin unitatea de parchet competentă”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite