Bărbat înjunghiat în centrul Sucevei, după ce a încercat să aplaneze un scandal într-un restaurant

0
Publicat:

Supărat că administratorul unui restaurant din Suceava a refuzat să îl angajeze, un tânăr din Botoșani s-a răzbunat pe un căjvănean care l-a scos afară ca să se calmeze. Fapta sa a fost ”răsplătită” cu multiple lovituri de cuțit.

Polițiștii au găsit cuțitul cu care a fost înjunghiată victima FOTO: Oana Șlemco
Polițiștii au găsit cuțitul cu care a fost înjunghiată victima FOTO: Oana Șlemco

Nenorocirea s-a produs marți, în jurul orei 13.30, în parcarea unui hotel din zona centrală a municipiului Suceava. Un bărbat de 36 de ani din orașul Cajvana a fost înjunghiat de mai multe ori de un tânăr de 23 de ani, din Botoșani.

Un martor a spus că tânărul ar fi intrat în restaurant și le-ar fi amenințat pe angajate ca să-i dea banii din casa de marcat. Victima ar fi intervenit ca să le apere pe salariate.

Anchetatorii nu confirmă că agresorul a vrut să fure banii din restaurant. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că tânărul de 23 de ani ar fi vrut să se angajeze în bucătăria restaurantului, în primăvara acestui an, însă administratorul nu a fost de acord.

După mai bine de jumătate de an, tânărul și-a amintit cele întâmplate și a decis să se răzbune. A revenit în restaurant și a început să facă scandal. Bărbatul de 38 de ani se afla în sală și a intervenit pentru a-l calma. La un moment dat l-a scos afară din restaurant. În timp ce se aflau în fața hotelului, botoșăneanul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe căjvănean de mai mai multe ori. Victima a fost transportată la spital în șoc hemoragic.

S-a constatat faptul că un bărbat de 23 ani din mun. Botoșani, care anterior, în perioada aprilie-mai 2022 se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătăria unității economice fiind refuzat, s-a prezentat astăzi, 29.11.2022, ora 13:15 la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaților. Un client de 38 ani din orașul Cajvana, aflat la o masă a intervenit pentru a-l calma și l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic scoțând un cuțit și aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani.

Acesta a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitate medicală, constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei. Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri”, a declarat Epureanu.

Anchetatorii au găsi la fața locului și cuțitul cu care a fost produsă agresiunea. Ei au întocmit un dosar penal, cauza fiind preluată de către SIC IPJ Suceava sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a se dispune măsuri procesuale față de autor.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite