Accident soldat cu trei morţi şi o persoană grav rănită pe şoseaua de centură a unui oraş din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava

Trei persoane au decedat şi o a patra este în stare foarte gravă, în urma unui accident de circulaţie, produs în după-amiaza zilei de joi, 14 octombrie, pe şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi. Este vorba despre patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani.

Accidentul rutier soldat cu moartea a trei bărbaţi şi rănirea gravă a unuia dintre pasageri s-a produs joi, 14 octombrie, în jurul orei 14.30, pe centura municipiului Rădăuţi, din judeţul Suceava. 

Maşina cu numere de Anglia a părăsit pur şi simplu partea carosabilă şi a aterizat într-un canal de colectare a apei. Impactul a fost destul de puternic. 

La faţa locului intervin pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulante SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. 

Când pompierii au ajuns în zonă, cele patru persoane erau inconştiente, două fiind prinse între fiarele contorsionatre ale maşinii. Poliţiştii încearcă să stabilească acum cauzele exacte ale producerii accidentului şi identitatea victimelor. 

Vom reveni cu amănunte. 

Vă mai recomandăm 

FOTO Cum va arăta aqua park-ul de 12 hectare din Cluj. Investiţia de circa 200 de milioane de lei, contestată de un ONG

   

Proiectele SF, secretul succesului lui Emil Boc, de 13 ani primar al Clujului. „A minţit, dar a şi făcut“ FOTO

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite