Copilul de 2 ani accidentat, miercuri, pe o trecere pentru pietoni din Slatina a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul şi bunica lui au fost accidentaţi de un autoturism condus de un bărbat din Scorniceşti FOTO: Facebook/Info Trafic Slatina
Copilul şi bunica lui au fost accidentaţi de un autoturism condus de un bărbat din Scorniceşti FOTO: Facebook/Info Trafic Slatina

Un copil în vârstă de 2 ani şi bunica acestuia, în vârstă de 60 ani, au fost răniţi, miercuri după-amiază, 13 octombrie 2021, pe o trecere pentru pietoni, spun martorii, din zona restaurantului Mc Donalds. Copilul nu a supravieţuit.

Preluat în stare deosebit de gravă, resuscitat în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, copilul de 2 ani a decedat, din păcate, în cursul nopţii de miercuri spre joi, 13/14 octombrie.

„Urmare a evenimentului privind accidentul rutier din seara zilei de 13 octombrie a.c., din municipiul Slatina, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt este abilitat să vă comunice următoarele:

În cursul nopţii trecute, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, minorul, în vârstă de 2 ani, din păcate, a decedat. Femeia, în vârstă de 60 de ani, se află în continuare în unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate.

Vă recomandăm şi:

Accident în zona unei treceri pentru pietoni din Slatina. Un copil de 2 ani în stop cardiorespirator, bunica rănită grav

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite