Accident groaznic la Suceava. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de trei maşini pe trecerea de pietoni. Şoferul vinovat a fost reţinut de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost lovită de trei maşini şi a murit pe loc. FOTO: facebook.com/chelu.chelo
Victima a fost lovită de trei maşini şi a murit pe loc. FOTO: facebook.com/chelu.chelo

Un bărbat de 38 de ani a murit după ce a fost lovit de trei maşini pe o trecere de pietoni din Suceava. Şoferul vinovat a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Accidentul s-a produs marţi seară, pe bulevardul Calea Unirii, în dreptul Grupului Şcolar. Gheorghe Cimpoi, de 24 de ani din oraşul Salcea, aflat la volanul unui autoturism BMW, l-a lovit violent pe un bărbat de 38 de ani, Mihai P., care traversa strada pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, victima a fost proiectată într-un autobuz care circula din sens opus, iar apoi a fost lovită de un alt autoturism care circula în spatele autobuzului.

După ce a lovit pietonul, autoturismul BMW a intrat pe contrasens şi s-a izbit într-o maşină care circula din sens opus. Pietonul a murit la scurt timp după producerea accidentului, iar şoferul vinovat şi doi pasageri din autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După o anchetă minuţioasă la locul accidentului, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a şoferului care a provocat tragedia. Tânărul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Alte ştiri din Suceava:

UPDATE Percheziţii DNA la cabinetul unui avocat sucevean suspectat de corupţie şi trafic de influenţă

Sute de comercianţi au ieşit în stradă, după ce ISU a închis cel mai mare  bazar din ţară

Misterul „pedofilului din Burdujeni“: a fost o bestie care a nenorocit nouă băieţi sau a murit nevinovat după gratii

Construcţia unei şcoli din Suceava a fost blocată din cauza disputei dintre primărie şi Mănăstirea Probota

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite