Accident cu trei morţi după ce un tir încărcat cu lemne s-a răsturnat într-o localitate din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tir-ul răsturnat în Prisaca Dornei, judeţul Suceava. FOTO: Dănuţ Zuzeac
Tir-ul răsturnat în Prisaca Dornei, judeţul Suceava. FOTO: Dănuţ Zuzeac

Un grav accident de circulaţie a avut loc astăzi, în jurul orei 12.15, în localitatea Prisaca Dornei, din comuna Vama, judeţul Suceava. Un tir încărcat cu lemne care se deplasa pe direcţia Vatra Dornei către Suceava, într-o curbă la stânga, şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat în curtea unei case. Din accident a rezultat decesul a trei persoane aflate în cabina autotrenului.

Tragicul accident a avut loc exact în acelaşi loc unde în anul 2013, un alt tir încărcat cu lemne s-a răsturnat în curtea unei case. Atunci, două persoane aflate în tir, precum şi o tânără de 21 de ani şi tatăl acesteia, ambii aflaţi în curtea casei, şi-au pierdut viaţa.

"Un TIR s-a răsturnat pe cupolă. TIR-ul era încărcat cu material lemnos. În cabină se aflau trei persoane, potrivit martorilor. În momentul de faţă lucrăm pentru ridicarea cabineri să extragem victimele din interior. Intervenţia este foarte dificilă. Scurgerile de carburant pot oricând provoca un incendiu. Noi avem mai multe intervenţii la faţa locului. Acum 2 ani, în acelaşi loc a fost un accident asemănător în urma căruia şi-au pierdut viaţa patru persoane. Este o curbă foarte periculoasă. În momentul când un autotren intră cu viteză se întâmplă ceea ce s-a întâmplat şi acum", a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Alte ştiri din Suceava:

Patronul care a închis gura ANAF. Metoda ingenioasă găsită de proprietarul Killer de a-şi continua afacerea, după ce i-a fost închis magazinul pentru 50 de lei

VIDEO O maşină răsturnată într-o râpă de pe malul Bistriţei a fost observată după nouă ore, şoferul fiind găsit mort

Descoperire de proporţii în Suceava: şapte morminte de pe vremea lui Ştefan cel Mare, găsite în curtea unei biserici

Ai mâncat vreodată „barabule pe şparhat sau pampuşte”? 20 de cuvinte ale bucovinenilor pe care niciun alt român nu le pricepe

Culmea inspecţiei fiscale la Suceava: patron avertizat de ANAF pentru un plus în gestiune de 14 bani

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite