VIDEO O maşină răsturnată într-o râpă de pe malul Bistriţei a fost observată după nouă ore, şoferul fiind găsit mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina condusă de un profesor de sport s-a răsturnat într-o râpă de pe malul Bistriţei. FOTO: ISU Suceava
Maşina condusă de un profesor de sport s-a răsturnat într-o râpă de pe malul Bistriţei. FOTO: ISU Suceava

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, profesor de sport la Liceul Tehnologic din localitatea suceveană Broşteni, a murit, duminică seară, după ce a căzut cu maşina în râul Bistriţa de la o înălţime de zece metri, maşina fiind observată abia luni dimineaţă de un localnic.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, luni, că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Broşteni, a plecat, duminică, în jurul orei 22.00, cu maşina să cumpere pizza, iar pe DN 17 B, în localitatea Lungeni, şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, iar autoturismul a intrat într-un parapet din beton, fiind proiectat în doi copaci şi căzând apoi de la o înălţime de circa zece metri în albia râului Bistriţa.

Luni dimineaţă, un localnic a observat maşina căzută pe cupolă şi a anunţat autorităţile.

Pompierii militari au intervenit în zonă alături de jandarmi, poliţişti şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni, iar salvatorii au creat accesul către victima prinsă între fiarele contorsionate, aceasta fiind găsită decedată.

Maşina avariată a fost scoasă din albia râului cu ajutorul unei platforme forestiere cu braţ.

Şoferul era profesor de sport la Liceul Tehnologic din Broşteni. Martorii spun că bărbatul plecase să cumpere pizza de la un local din oraş.

Alte ştiri din Suceava:

Descoperire de proporţii în Suceava: şapte morminte de pe vremea lui Ştefan cel Mare, găsite în curtea unei biserici

Ai mâncat vreodată „barabule pe şparhat sau pampuşte”? 20 de cuvinte ale bucovinenilor pe care niciun alt român nu le pricepe

Culmea inspecţiei fiscale la Suceava: patron avertizat de ANAF pentru un plus în gestiune de 14 bani

După 13 ani de la moartea tatălui, un sucevean a povestit cine a fost autorul. Criminalul a primit 20 de ani pentru odioasa sa faptă

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite