Accident cu doi morți în urma unei șicanări în trafic, după ce un afacerist și-a luat fiica din casa amantului soției FOTO

0
Publicat:

Un afacerist din Rădăuți a ajuns cu mașina în șanț în timp ce era urmărit de alte două vehicule, unul dintre ele conduse de amantul soției sale – un tânăr de 22 de ani.

accident cu doi morți șicanare în trafic, FOTO: Alina Iosif
accident cu doi morți șicanare în trafic, FOTO: Alina Iosif

Un bărbat de 31 de ani și o fetiță de numai 4 ani au murit în urma unui accident petrecut în circumstanțe care urmează a fi clarificate de polițiști.

Cei doi se aflau în mașina condusă de un rădăuțean de 39 de ani, patronul unui depozit de materiale de construcții.

Acesta s-a deplasat marți seară la Frătăuții Noi pentru și lua acasă fiica de patru ani. Copila era cu mama sa în casa amantului femeii. Aceasta avea o relație de ceva vreme cu un tânăr de 22 de ani din Frătăuții Noi.

Afaceristul a mers acasă la amantul soției însoțit de un prieten bun – patron al unei firme de tractări auto, în vârstă de 31 de ani.

Cei doi au luat copila numai că au fost urmăriți în trafic de două mașini, prima condusă chiar de amantul soției afaceristului. De altfel, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din localitatea Frătăuții Vechi se vede cum mașina afaceristului rula cu încă două vehicule în spate, iar distanța dintre mașini era foarte mică.

La ieșire din localitatea Frătăuții Vechi, după ce a fost șicanat în trafic aproximativ 10 kilometri, omul de afaceri ar fi pierdut controlul volanului. Asta după ce pasagerul a sunat la 112 și a reclamat faptul că sunt urmăriți.

Polițiștii chemați în ajutor au ajuns direct la locul accidentului pentru că mașina scăpată de sub control a lovit un cap de pod, poarta unui imobil iar apoi s-a răsturnat în șanț.

În urma impactului violent, bărbatul de 31 de ani – pasager în mașină, a murit pe loc, fiind găsit atârnând de geamul mașinii, iar fiica de patru ani a șoferului a fost foarte grav rănită.

Localnicii au povestit că atunci când au ieșit la porți l-au văzut pe afacerist cu fetița în brațe și strigând după ajutor. O femeie a efectuat pasagerului manevre de resuscitare, însă a fost în zadar.

Cadrele de la SMURD au declarat ulterior decesul bărbatului de 31 de ani, iar micuța de 4 ani a fost transferată de urgență la Spitalul Județean Suceava. Ea a fost internată la Terapie Intensivă, unde a fost intubată.

Medicii suceveni, care din start au spus că micuța are grave leziuni cranio-cerebrale și erau rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire, au decis miercuri după amiază ca aceasta să fie transferată la un spital din Iași cu un elicopter SMURD.

La scurt timp după ce a ajuns la Iași, fetița a murit din cauza gravelor leziuni suferite în urma accidentului rutier.

Tânărul de 22 de ani care a urmărit în viteză mașina afaceristului a plecat după producerea accidentului și a fost adus de polițiști.

El a fost reținut marți noapte, iar miercuri seară se discută propunerea de arestare preventivă.

Sunt martori care spun că mașina acestuia ar fi lovit autoturismul afaceristului, dar pe bolidul tânărului de 22 de ani nu sunt urme de impact. Oamenii legii urmează să stabilește circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite