Un accident în care au fost implicate un TIR și un autoturism a avut loc pe E 85, în Ialomița

0
Publicat:

Doi oameni au fost răniți miercuri, într-un accident rutier produs pe E 85, într-o localitate din județul Ialomița, unde un TIR și un autoturism au intrat în coliziune. 

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje. FOTO ISU Ialomița
La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje. FOTO ISU Ialomița

„Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD au intervenit la un accident rutier, în apropierea localității Căldărușanca”, explică ISU Ialomița.

O persoană a ajuns la spital

În urma coliziunii au rezultat două victime, conștiente, cooperante și neîncarcerate, care au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării.

„Ulterior o persoană a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar pentru cea de-a doua, nu a fost necesar transportul la unitatea spitalicească”, mai precizează ISU ialomița

 În sprijinul echipelor de intervenție a acționat și un echipaj al SAJ Buzău.

Amintim un grav accident a avut loc în februarie, tot în Ialomița, pe DN 2. O persoană a murit şi alte două au fost rănite după ce un TIR și un autoturism au intrat în coliziune. Tragedia a avut loc la intrarea în localitatea Lilieci.

În luna mai, patru persoane, printre care și un copil în vârstă de doi ani, au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs pe raza localităţii ialomiţene Cosâmbeşti.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite