Accident groaznic pe DN2. Doi pensionari au căzut cu mașina de pe pod într-un canal de irigații FOTO

0
Publicat:

Un teribil accident a avut loc marți, la ora 12.00, în județul Ialomița. Doi pensionari au căzut în gol cu mașina într-un canal de irigiații. Incidentul a avut loc pe DN2, la urcarea pe podul ce traversează magistralele feroviare și un canal betonat de irigații.

Mașina a căzut de pe un pod FOTO IPJ Ialomița
Mașina a căzut de pe un pod FOTO IPJ Ialomița

Conform IPJ Ialomița, accidentul s-a petrecut marți, La data de 7 martie, în jurul orei 12.00, pe DN2, la ieșire din municipiul Urziceni către Buzău. În urma accidentului, două persoane au fost rănite grav.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la volanul mașinii se afla un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din municipiul Urziceni. Acesta conducea un autoturism pe DN2, iar la urcarea pe podul ce traversează magistralele feroviare și un canal  betonat de irigații, ar fi părăsit controlul volanului și a căzut în gol.

Două persoane au fost rănite grav în accident FOTO IPJ Ilaomița
Două persoane au fost rănite grav în accident FOTO IPJ Ilaomița

În urma accidentului, șoferul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la o unitate medicală din București, iar pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 70 de ani, a fost preluată de o ambulanță și transportată la un spital din Capitală.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea evenimentului rutier.

Șoferul a pierdut controlul mașinii și a căzut în gol FOTO IPJ Ialomița
Șoferul a pierdut controlul mașinii și a căzut în gol FOTO IPJ Ialomița

La fața locului, au fost alertați să intervină salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni. Pentru misiune au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.  Conform ISU Ialomița, în sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță- Ialomița și elicopterul SMURD București.

Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO IPJ Ialomița
Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO IPJ Ialomița

"În urma impactului au rezultat două victime încarcerate, necooperante( o femeie conștientă și un bărbat inconștientă). Acestea au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predate echipajelor SAJ. Victimele au fost evaluate la locul solicitării de către echipajele medicale, ulterior fiind preluate și transportate la unități spitalicești din municipiul București", au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite