Un autocar s-a răsturnat în Ialomița. 11 persoane au fost monitorizate de echipajele medicale

0
Publicat:

Un autocar a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat, miercuri dimineață, în Ialomița. 11 persoane care prezentau atac de panică au fost monitorizate de către echipajele medicale.

Autocarul s-a răsturnat. Sursa foto: ISU Călărași
Autocarul s-a răsturnat. Sursa foto: ISU Călărași

Accidentul a avut loc în localitatea Rași.

„Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care a fost implicat un autocar, ce a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat”, precizează ISU Ialomița.

Pasagerii au făcut atac de panică. Sursa foto: ISU Călărași
Pasagerii au făcut atac de panică. Sursa foto: ISU Călărași

La locul evenimentului au fost alocate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Călărași și o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia. În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„În urma evenimentului rutier, 11 persoane care prezentau atac de panică au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul intervenției, ulterior patru dintre acestea fiind preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, arată ISU Ialomița.

Mai multe echipaje au intervenit la locul accidentului. Sursa foto: ISU Călărași
Mai multe echipaje au intervenit la locul accidentului. Sursa foto: ISU Călărași

Amintim că, în luna februarie a acestui an, un autocar s-a răsturnat pe DN29, la ieșirea din orașul Salcea, județul Suceava. Șase persoane implicate în eveniment au fost evaluate de către personalul medical și paramedical, și din fericire, n-au necesitat îngrijri medicale.

Tot luna trecută, un autocar cu 32 de români s-a răsturnat în Slovenia. Patru oameni au murit atunci.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite