Au scăpat miraculos cu viață după ce i-a lovit trenul. Accident feroviar în Ialomița, soldat cu doi răniți

0
Publicat:

Au scăpat ca prin minune cu viață după ce au fost loviți de tren. Este vorba despre două persoane implicate într-un accident feroviar în localitatea ialomițeană Alexeni. Mașina în care se aflau a ajuns un morman de fiare.

Accident de tren la Alexeni FOTO ISU Ialomița
Accident de tren la Alexeni FOTO ISU Ialomița

Incidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 17.20. Două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit de urgență la fața locului, la un accident în care a fost implicat un autoturism și un tren de persoane, în localitatea Alexeni.

Accidentul s-a soldat cu doi răniți FOTO ISU Ialomița
Accidentul s-a soldat cu doi răniți FOTO ISU Ialomița

Conform ISU Ialomița, în sprijin a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița tip C.

În urma impactului, cele două persoane din mașină au scăpat miraculos, deși autoturismul a fost grav avariat. După acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului,  o femeie, în vârstă de aproximativ 39 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua victimă, un bărbat de aproximativ 43 de ani a refuzat transportul la spital. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut coliziunea FOTO ISU Ialomița
Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut coliziunea FOTO ISU Ialomița

A ignorat culoarea roșie a semaforului

Tot joi, 12 ianuarie, un șofer în vârstă de 68 ani a scăpat cu viață, autoturismul pe care îl conducea fiind surprins de tren, la o trecere la nivel cu calea ferată, în județul Olt. 

Accidentul s-a produs joi-dimineață, 12 ianuarie 2023, în localitatea Enoșești - Piatra-Olt, din județul Olt. Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 68 ani, din Caracal, a fost surprins de tren la trecerea la nivel cu calea ferată.

Din primele date, șoferul ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului electric instalat la trecerea la nivel cu calea ferată, autoturismul fiind împins de trenul care circula pe direcția Slatina - Craiova zeci de metri pe șine. Șoferul a scăpat teafăr, însă autoturismul a suferit avarii serioase. Circulația rutieră pe Drumul Național 64, în zona trecerii la nivel cu calea ferată, a fost întreruptă pentru o scurtă perioadă de timp.

Pentru abaterea săvârșită, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.  

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite