Suspecţi de furt căutaţi de poliţiştii tulceni, prinşi în trafic, în Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei patru suspecţi au fost prinşi la un control de rutină, în trafic FOTO Adevărul
Cei patru suspecţi au fost prinşi la un control de rutină, în trafic FOTO Adevărul

Patru persoane, bănuite de furt în judeţul Tulcea, au fost depistate în trafic de poliţiştii ialomiţeni, în cadrul unui filtru rutier pe DN2A.

Cei patru suspecţi au fost descoperiţi, în urmă cu două zile, în timp ce poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism, pe raza localităţii Andrăşeşti. Maşina oprită era condusă de o femeie, în vârstă de 29 de ani, din judeţul Constanţa. 

De asemenea, poliţiştii au identificat în autoturism alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 46 de ani, din judeţul Constanţa, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit că atât şoferiţa cât şi pasagerii erau căutaţi de poliţiştii din Tulcea, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt. 

Persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliţiei  Slobozia, de unde au fost preluate de poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Tulcea în vederea continuării cercetărilor. 

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit că autoturismul depistat nu are asigurare obligatorie valabilă, fiind ridicate plăcuţele şi reţinut certificatul de înmatriculare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Rusia a început războiul în Ucraina. Armata rusă anunţă că a „scos din serviciu” baze aeriene. Putin: Răspunderea pentru vărsarea de sânge, pe conştiinţa regimului ucrainean

Până unde poate merge Rusia cu Ucraina. Expert: „Discursul lui Putin e patologic”

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite