Suspect periculos, după gratii. Arestat preventiv pentru crimă, violare de domiciliu, distrugere şi tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un ialomiţean, arestat prevenitv pentru comiterea mai multe fapte grave FOTO Adevărul
Un ialomiţean, arestat prevenitv pentru comiterea mai multe fapte grave FOTO Adevărul

Un bărbat din satul Rovine a fost arestat preventive 30 de zile, după ce, în timpul unui scandal a înjunghiat un bărbat, a rănit grav un altul şi a distrus mai multe bunuri.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Dima Daniel Victor pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă la omor, violare de domiciliu şi distrugere. Anchetatorii spun că nenorocirea s-a petrecut în seara zilei de 28 octombrie. În timpul unui scandal acesta l-a înjunghiat cu un briceag pe L. V., cauzându-i leziuni traumatice care au condus Ia deces, a pătruns fără drept în curtea persoanei vătămate T.A., a distrus bunuri aparţinând acesteia, după care i-a aplicat aceleiaşi persoane vătămate lovituri în zona capului cu o ţeava metalică, producându-i leziuni traumatice.

Faţă de inculpatul Dima Daniel Victor s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 29 octombrie.

La 30 octombrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a propus Tribunalului Ialomiţa arestarea preventivă a inculpatului Dima Daniel Victor, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanţa de judecată la aceeaşi dată. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie, arată procurorii.

Vă recomandăm şi:

CAMPANIE „Adevărul” - România infractorilor necunoscuţi: 600.000 de dosare de crime, violuri şi furturi, ascunse în sertarele Sistemului

Poliţia Iaşi, ruşinea României la dosare cu autor necunoscut: locul I la violuri, furturi, tâlhării şi înşelăciuni. Cazuri terifiante: „Mi-au rupt mandibula în două locuri”

Ce spun cititorii „Adevărul“ despre ţara infractorilor invizibili. „Nepăsarea, complicitatea, lipsa de profesionalism fac din România un rai al infractorilor“

Paradoxul de pe harta infracţionalităţii româneşti. Vrancea este judeţul în care nicio crimă nu rămâne nepedepsită

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite