Pietoni spulberați pe zebră de o șoferiță grăbită în Ialomița. Cele două victime nu au avut nicio șansă

0
Publicat:

Un accident groaznic, soldat cu decesul a două persoane, a avut loc joi după-amiază, în localitatea ialomițeană Giurgeni. Cele două victime au fost spulberate pe o trecere de pietoni de o șoferiță grăbită.

Cele două victime nu au avut nicio șansă de supraviețuire FOTO Arhivă Adevărul
Cele două victime nu au avut nicio șansă de supraviețuire FOTO Arhivă Adevărul

Două echipaje operative din cadrul Stației de pompieri Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit la accidentul rutier produs pe raza localității Giurgeni, în care au fost implicate un autoturism și două persoane.

 În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale SAJ Ialomița. La fața locului au fost găsite două persoane. O femeie de 54 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața la sosirea forțelor de intervenție, fiind declarat decesul și un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care a fost găsit în stop cardio-respirator.

"Deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din nefericire nu a răspuns, fiind declarat și în cazul acestuia decesul", a anunțat ISU Ialomița.

Autoarea accidentului nu consumase alcool

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia. Conform anchetatorilor, accidentul s-a petrecut joi, la ora 17.10, pe DN2A, în localitatea Giurgeni.

"Din primele cercetări a reieșit faptul că în timp ce o femeie de 32 de ani, din județul Brăila, conducea un autoturism pe raza comunei Giurgeni ar fi acroșat doi pietoni aflați în traversarea părții carosabile pe marcajul de trecere pentru pietoni", au transmis polițiștii.

Conducătoarea autoturismului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tragedie și pe E70

Miercuri seară, un bărbat de 42 de ani a murit, iar o femeie şi un adolescent au fost răniţi într-un accident produs pe drumul european 70, în localitatea Bujoreni, din judeţul Teleorman.

Conform primelor informații furnizate de anchetatori, un şofer băut a acroşat un biciclist, după care maşina pe care o conducea a ricoşat în alt autoturism, care circula din sens opus.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite