Un bărbat beat a dat jos șoferul unui autoturism, s-a urcat la volan și a făcut praf două mașini parcate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, pasager într-un autovehicul condus de un tânăr, a devenit agresiv verbal, i-a cerut șoferului să coboare din mașină și s-a urcat el la volan.

Bărbatul băut a furat mașina și a intrat în două autovehicule parcate FOTO arhivă Adevărul
Bărbatul băut a furat mașina și a intrat în două autovehicule parcate FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat de 40 de ani, din comuna băcăuană Lipova, a devenit agresiv verbal cu șoferul de 18 ani unei mașini în care era pasager. 

Bărbatul i-a cerut tânărului să coboare din autovehicul, s-a urcat la volan, punând vehiculul în mişcare, iar după câțiva zeci de metri a acroşat două autovehicule parcate și a plecat de la fața locului.

La scurt timp, poliţiştii Biroului Rutier Bacău, împreună cu cei din cadrul Secţiei 1 Poliţie l-au identificat pe bărbat pe holul unui bloc de locuințe.

„Întrucât acesta se manifesta agresiv, a fost imobilizat de polițiști şi condus la sediul Poliţiei municipiului Bacău, unde a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice de sânge, dar a refuzat recoltarea”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele bărbatului de 40 de ani pentru furt în scop de folosinţă, distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite