Teribil accident pe E70, provocat de un șofer băut. O persoană a murit și alte două au fost rănite

0
Publicat:

O persoană a murit și alte două au fost rănite într-un teribil accident produs pe drumul european 70. Nenorocirea a fost provocată de un şofer băut care a lovit un biciclist. Imediat maşina sa a ricoşat în alt autoturism.

Groaznic accident pe E 70 FOTO IPJ Teleorman
Groaznic accident pe E 70 FOTO IPJ Teleorman

Un bărbat de 42 de ani a murit, iar o femeie şi un adolescent au fost răniţi în accidentul produs, miercuri seară, pe drumul european 70, în localitatea Bujoreni, din judeţul Teleorman.

Conform primelor informații furnizate de anchetatori, un şofer băut a acroşat un biciclist, după care maşina pe care o conducea a ricoşat în alt autoturism, care circula din sens opus.

Din primele verificări efectuate a reieşit faptul că în eveniment sunt implicate două autovehicule şi un biciclist. În timp ce un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman, conducea un autoturism din direcţia de deplasare Alexandria către Bucureşti, din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroşat un biciclist în vârstă de 42 de ani, din localitatea Bujoreni. Ulterior a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din oraşul Zimnicea, care se deplasa din direcţia Bucureşti către Alexandria”, a transmis Poliţia judeţeană Teleorman.

În urma accidentului, biciclistul a intrat în stop cardio-respirator, eforturile echipajelor medicale de a-l resuscita fiind fără rezultat. De asemenea, o femeie în vârstă de 45 de ani, din oraşul Zimnicea, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost rănită, la fel şi un tânăr de 17 ani, pasager în celălalt autoturism. Ambii au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Alexandria.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi, constatând în cazul bărbatului de 62 de ani o concentraţie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care şoferul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite