Patru persoane au fost rănite pe DJ 201. Cum s-a produs accidentul din apropiere de Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a derapat şi s-a răsturnat FOTO ISU Ialomiţa
Maşina a derapat şi s-a răsturnat FOTO ISU Ialomiţa

Patru persoane, printre care şi o minoră, în vârstă de 12 ani, au fost rănite luni, 27 decembrie, în jurul orei 11.30, pe DJ 201, după ce maşina în care se aflau a derapat pe carosabilul umed şi s-a răsturnat.

Conform poliţiştilor, accidentul s-a petrecut pe DJ 201, între localităţile Borăneşti şi Bărcăneşti, şi s-a soldat cu rănirea a patru persoane.

Din verificările efectuate a reieşit că, în timp ce un bărbat conducea o autoutilitară, din cauza carosabilului umed, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, şoferul, pasagera din dreapta şi o minoră de 12 ani au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. O a patra persoană, care a suferit răni uşoare, a refuzat transportul la spital.

La faţa locului au fost mobilizaţi să intervină pompierii militari din cadrul Detaşamentului Urziceni.

Salvatorii s-au deplasat cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, în sprijin  fiind solicitate două echipaje al SAJ Ialomiţa.

Conform ISU Ialomiţa, cele trei victime au necesitat îngrijiri medicale şi au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei. Ulterior, două persoane adulte, cu vârste de aproximativ 39 de ani, 41 de ani  dar şi minora de aproximativ 12 ani, au fost preluate de echipaje şi transportate la Spitalul Municipal Urziceni.

IPJ Ialomiţa a deschis dosar penal în acest caz, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident cu trei răniţi pe DN2. O persoană rămasă încarcerată, transportată la un spital din Capitală

Cine este tânăra care a ars de vie într-un teribil accident pe DN2. Recent, trăise o nenorocire

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite