Accident mortal în prima zi de Crăciun. Motociclist, intrat într-un gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal în Vâlcea - imagine generică Foto Arhiva Adevărul
Accident mortal în Vâlcea - imagine generică Foto Arhiva Adevărul

În prima zi de Crăciun, 25 decembrie, pe un drum din localitatea Alunu, în judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

Tragedia s-a petrecut pe drumul judeţean 605. Potrivit poliţiştilor din Berbeşti - Vâlcea, care au intervenit la evenimentul rutier din Alunu, un bărbat de 35 de ani a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea şi a intrat  într-un gard, al unei gospodării de pe marginea drumului. 

Nu se cunosc deocamdată cauza şi împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

„În urma impactului, bărbatul în cauză a decedat, ulterior fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În continuare, poliţiştii  efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Este al doilea accident al primei zile de Crăciun, cu victime din judeţul Vâlcea. Cu mai puţin de două ore înaintea incidentului din Alunu, o mamă şi fiul acesteia, de 46 şi respectiv 17 ani, au fost răniţi într-o coliziune produsă pe Valea Oltului, în apropierea localităţii Boiţa, din judeţul Sibiu. Ambii au ajuns la Urgenţe la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Vă mai recomandăm şi: 

Elveţienii se infectează intenţionat cu SARS - CoV-2. Care sunt riscurile, motivele şi ce spun autorităţile | VIDEO

Şi-a atins Omicron potenţialul maxim?„Există şanse ca el să reprezinte varianta finală de îngrijorare”

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite