O femeie a murit după ce a căzut într-o hazna, într-o localitate din Ialomița

0
Publicat:

O femeie din Ialomița a avut parte de un sfârșit cumplit după ce s-a prăbușit într-o hazna. În ciuda eforturilor făcute de salvatori, n-a putut fi resuscitată.

Echipajul medical n-a reușit să resusciteze victima. FOTO arhivă SAJ
Echipajul medical n-a reușit să resusciteze victima. FOTO arhivă SAJ

„Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit pentru salvarea unui persoane căzute într-o hazna, în localitatea Gheorghe Doja. La locul solicitării au fost alocate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare”, precizează ISU Ialomița.

În sprijinul pompierilor au intervenit și un echipaj al SAJ Ialomița (tip C) și un și elicopter SMURD de la București.

Victima, o persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 50 de ani a fost extrasă din hazna, însă se afla în stop cardio-respirator. Deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din păcate aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul”, explică .ISU Ialomița.

În urmă cu câțiva ani, un copil cu autism în vârstă de nouă ani, din localitatea Pechea, judeţul Galaţi, a fost la un pas de o moarte cumplită, după ce a căzut într-o hazna.

Primii din detaşamentul de la Pechea au fost nevoiţi să spargă o placă din beton - operaţiune ce a adurat aproximativ o jumătate de oră - pentru a putea coborî, pe o frânghie, un salvator în hazna. Băiatul a supraviețuit.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite