Mama copilului dispărut în Pecineaga: „Nu mai am speranţe că e în viaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian şi mama sa
Iulian şi mama sa

Mama lui Iulian mărturiseşte că nu mai are speranţe că micuţul Iulian, dispărut sâmbătă,  va mai fi găsit în viaţă. Scafandrii caută cadavrul într-o hazna de la marginea localităţii.

Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, băieţelul care a dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, în timp ce se juca în faţa casei sale din localitatea Pecineaga, este căutat în continuare de forţele de ordine. Mama sa, Alexandra Păuleţ, a mărturisit că vrea să îşi păstreze speranţa, dar nu crede că băiatul ei mai este în viaţă. „Sperăm că-l găseşte într-un fel sau altul. Speranţe că mai e în viaţă nu am“, spune femeia. 

Ea povesteşte că în seara dispariţiei a vorbit cu fiica ei, Andreea. Ea i-a povestit că sâmbătă a plecat împreună cu Iulian să se plimbe cu rolele. În zona canalului s-au despărţit:  fetiţa s-a întors acasă, însă Iulian nu. Nu a spus nimănui unde pleacă şi de atunci nu a mai fost văzut. Ceilalţi copii din sat au povestit că Iulian obişnuia să plece des de acasă, fiind văzut în parc şi în diverse alte locuri din comuna Pecineaga.

Surprinzător este faptul că mama sa vitregă, pe vremea când avea o relaţie cu un alt bărbat din comună, s-a mai confruntat cu o astfel de situaţie, când au dispărut copiii celui cu care trăia. Din fericire, micuţii au fost găsiţi la scurt timp.

Marţi dimineaţa, pe lângă autorităţi, o firmă de scufundări s-a alăturat efortului colectiv de a-l găsi pe Iulian.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite