Jandarmeria Ialomiţa recrutează candidaţi pentru examenul de admitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmeria Ialomiţa recrutează candidaţi FOTO Adevărul
Jandarmeria Ialomiţa recrutează candidaţi FOTO Adevărul

Jandarmeria Ialomiţa recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat, în anul 2021, la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

 Locurile sunt comune pentru femei şi bărbaţi, astfel:

7 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliţie, pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”, specialitatea „jandarmi”;

100 de locuri cu taxă alocate personalului Ministerului Afacerilor Interne la Facultatea de Poliţie, pentru învăţământul la distanţă (ID) – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”;

60 de locuri alocate la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi” (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel:

– 52 de locuri alocate Jandarmeriei Române (2 locuri sunt alocate absolvenţilor cu diplomă de bacalaureat proveniţi din sistemul de protecţie socială);

– 2 locuri alocate SIE;

– 1 loc alocat Comenduirii;

– 5 locuri alocate SPP;

6 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă redusă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi”.

Data  limită  de  depunere  a  cererilor  de  înscriere este 11 iulie 2021, inclusiv, iar data  limită  de  depunere  a  dosarelor este 23 iulie 2021, inclusiv.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat, să aibă cel mult 27 de ani împliniţi în cursul acestui an şi să îndeplinească condiţiile şi criteriile specifice de recrutare.

Tematica, bibliografia, precum şi activităţile specifice înscrierii şi a probei de verificare a cunoştinţelor sunt stabilite şi planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială de internet a instituţiei de învăţământ.

Evaluarea psihologică se realizează potrivit planificării întocmite de către structurile cu atribuţii de recrutare şi postată pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Ialomiţa. Date suplimentare, se pot obţine la  sediul  Inspectoratului  de  Jandarmi  Judeţean  Ialomiţa din Slobozia, Aleea Jandarmeriei,  jud. Ialomiţa – Biroul Resurse Umane – telefon 0243/231.057, interior 245557/24507 ori de pe site-ul instituţiei www.jandarmeriaialomita.ro la secţiunea „carieră/angajări”.

Cererea  de  înscriere (Anexa nr. 2 – se poate descărca de pe site-ul I.J.J. Ialomiţa – secţiunea carieră/angajări sau se ridică de la Biroul Resurse Umane al I.J.J. Ialomiţa) – se depune exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail concurs@jandarmeriaialomita.ro, în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Vă mai recomandăm şi:

Paradoxul scumpirii cărnii autohtone. Importăm, deşi marfa românească la poarta fermei e mai ieftină

România închide zeci de centre de vaccinare. Dr. Valeriu Gheorghiţă: Oamenii vor reveni la vaccin în valul 4

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite