Fructe şi legume care ridică potenţa. Secretul celor mai tari erecţii, ascuns în afrodiziacele din bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dlAW

Medicii specialişti în nutriţie explică faptul că anumite fructe, legume sau deserturi joacă un rol important în stimularea sexuală a bărbaţilor. Secretul constă într-o serie de substanţe chimice pe care toate aceste alimente le conţin.

Incredibil, dar adevărat: mâncarea a devenit responsabilă pentru performanţele sexuale ale bărbaţilor. Aşa că domnii trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce au prin bucătărie, dacă vor să-şi surprindă partenerele cu erecţii de zile mari.

Medicii specialişti în nutriţie precizează faptul că foarte multe fructe, legume sau deserturi au efect afrodiziac asupra organismului, în special la bărbaţi, ele fiind responsabile pentru îmbunătăţirea potenţei.

„Existenţa alimentelor afrodiziace nu este un mit. Ştiu că există numeroase reţete, preparate şi produse, însă în toate acestea există un sâmbure de adevăr. Există într-adevăr produse afrodiziace, care au ca rol îmbunătăţirea potenţei masculine” ne explică Simona Berbece, medic specialist în nutriţie şi diabet.

Secretul afrodiziacelor

Ceea ce face cu adevărat speciale alimentele afrodiziace sunt substanţele chimice pe care aceste produse le conţin. Responsabile cu efectele afrodiziacelor sunt zincul şi Vitamina E. De asemenea, specialiştii consideră că un rol similar îl au şi anumiţi compuşi ai Vitaminelor A, B sau C.

Odată ajuns în organism, tot acest amestec de substanţe şi vitamine are rolul de a stimula sistemul nervos, în sensul producerii hormonului numit endorfină sau „hormonul fericirii”.

„În general, alimentele bogate în Zinc şi vitamina E sunt considerate afrodiziace datorita acestor elemente cu efect direct de îmbunătăţire a potentei masculine.” explică medicul Simona Berbece.

Alimentele care provoacă erecţii

Lista alimentelor cu efect afrodiziac este destul de lungă. Cele mai bune pentru consum sunt, în opinia nutriţioniştilor, fructul de avocado, sparanghelul, ţelina, stridiile, somonul, ghimbirul, busuiocul iar ca desert ciocolata.

”Fructul de avocado, bogat în vitamina E, potasiu, magneziu şi acizi graşi mononesaturaţi cu efect antiinflamantor şi de îmbunătăţire a performanţelor sexuale, este un aliment afrodiziac cunoscut. Tot în categoria afrodiziacelor intră şi striile, prin conţinutul în zinc, sparanghelui, bogat în grupul de vitamine A, B şi C, migdalele şi nucile, bogate în vitamina E, somonul, ghimibirul, busuiocul, ce au efect în menţinerea stării de bine, revigorând şi stimulând sistemul nervos central.” mai spune medicul Simona Berbece.

Citiţi şi:

Pisica minionă şi căpşuna-gigant, ciudăţenii ale naturii stabilite drept recorduri mondiale de Guinness Book

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite