FOTO Liceu cuprins de flăcări. 4 săli de clasă la un pas de a se face scrum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit cu operativitate pentru a stinge flăcările FOTO: ISU IL
Pompierii au intervenit cu operativitate pentru a stinge flăcările FOTO: ISU IL

Incendiu de proporţii la Grupul Şcolar din Urziceni. Din cauze rămase neelucidate, acoperişul imobilului a fost cuprins de flăcări, iar focul a distrus mobilierul din patru clase ale unităţii şcolare. Pompierii au intervenit cu operativitate, iar pericolul ca incendiul să se propage la intreaga clădire a fost îndepărtat.

Oamenii care locuiesc în zona Grupului Şcolar din Uriceni au rămas înmărmuriţi când au văzut fumul gros de se ridică din curtea unităţii şcolare. Fără să mai stea pe gânduri aceştia asu sunat imediat la 112. 

„Era un fum gros să-l tai cu cuţitul. Ne-a intrat în case. Când am văzut şi flăcările am sunat imediat la pompieri“ ne-a declarat una dintre localnicile din Urziceni care îşi au domiciliu în apropierea şcolii cuprinse de flăcări. 

A fost nevoie de 3 autospeciale ale pompierilor

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Urziceni. Militarii s-au folosit de trei autospeciale dotate cu apă şi spumă pentru a reuşi lichidarea incendiului. 

Flăcările reuşiseră să cuprindă o bună parte din acoperişul unităţii de învăţământ şi au distrus mobilierul din patru clase. 

„S-a intervenit cu 3 autospeciale dotate cu apă şi spumă, iar militarii ISU au reuşit să lichideze incendiul în cel mai scurt timp“ ne-a declarat locotenentul George Damian, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite