Continuă modernizarea DJ 201. S-a turnat primul strat de asfalt la Axintele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Modernizarea DJ 201 a început în primăvara acestui an FOTO Facebook/Marian Pavel
Modernizarea DJ 201 a început în primăvara acestui an FOTO Facebook/Marian Pavel

Modernizarea celui mai lung drum din judeţul Ialomiţa este în grafic. Pe DJ 201, în localitatea Axintele s-a turnat primul strat de asfalt. Lucrările continuă la Bărcăneşti.

Îmi cer scuze cetăţenilor din localităţile Axintele, Bărcăneşti şi Borăneşti de disconfortul creat în perioada lucrărilor de reabilitare a drumului, a transmis pe pagina sa de socializare Marian Pavel, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa.

DJ 201 Coşereni-Borăneşti-Bărcăneşti-Condeeşti-Axintele-Orezu-Piersica- Borduşelu-Marsilieni-Albeşti-Bueşti-Ivăneşti-Ion Ghica-Ciulniţa-Cosâmbeşti- Gimbăşani- Mărculeşti-Sudiţi- Ţăndărei are o lungime de 98 de km, fiind cel mai lung drum din judeţul Ialomiţa şi cvare face legătura între nouăsprezece dintre localităţile din sudul teritoriului.

Conform Consiliului Judeţean Ialomiţa, drumul judeţean necesită lucrări de intervenţii atât din cauza degradărilor la partea carosabilă, a deficienţelor privind sistemul de colectare şi evacuare a apelor pluviale cât şi din cauza lipsei elementelor de siguranţă a circulaţiei. Din întreaga lungime a drumului se vor moderniza în perioada imediat următoare, graţie finanţării prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, 60,168 km.

"După parcurgerea tuturor etapelor de proiectare a lucrărilor, s-a desfăşurat achiziţia publică de lucrări, care, din cauza specificului lucrării, complexităţii generate de împărţirea pe patru loturi şi a numărului de ofertanţi, a durat aproape un an, anunţul de participare fiind publicat în luna martie 2020", au precizat reprezentanţii CJ Ialomiţa în primăvara acestui an.

Vă mai recomandăm şi:

Oraşul în care se vede noaptea ca ziua. Milioane de euro pentru iluminat stradal inteligent FOTO

Cine este afaceristul care trebuie să dea statului zeci de milioane de euro primite ilegal ca despăgubiri. Acţionar la Fondul Proprietatea, judecat pentru dare de mită

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite