Continuă modernizarea străzilor. În ce zone se lucrează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se lucrează la asfaltarea mai multor străzi din Călăraşi FOTO Facebook/PMC
Se lucrează la asfaltarea mai multor străzi din Călăraşi FOTO Facebook/PMC

Modernizarea străzilor continuă în oraşul de pe malul Borcei. Autorităţile locale au început lucrările de reparaţii a străzilor Mircea cel Bătrân şi Aurel Vlaicu, ambele situate în cartierul Ceremag.

"Reprofilăm, aşezăm terenul, aducem totul la cotă ca să putem asfalta. Este una din promisiunile electorale pe care o vom onora. Cetăţenii aveau nevoie de străzi mai bune.

Lucrările de reparaţii prin turnare covor asfaltic sunt executate de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi pentru că ne-am propus să avem cheltuieli minime. Resursele financiare, deloc generoase de care dispunem, trebuie bine gestionate. Ultimele străzi pe care le vom reabilita, în zonă, sunt Răsăritului şi Aleea X, ambele situate dincolo de B-dul Republicii",  a anunţat Marius Dulce, primarul Călăraşiului.

Şi lucrările demarate pe strada Dunărea, Parcul Florilor, strada Victoria, zona de blocuri H şi Bazarul Big sunt în grafic. "Pentru că avem nevoie de drumuri mai bune, de mobilitate, reabilitarea străzii Dunărea era o necesitate. Suntem în grafic cu lucrările. Un tronson a fost asfaltat, urmează şi modernizarea trotuarelor. La Bazarul Big, partea cea mai grea s-a efectuat, şi anume am reuşit să ieşim în termen cu fundaţia la cota zero.

Avem structurile metalice făcute, cred că într-o săptămână, două, demarăm montarea panourilor de tip sandwich şi turnarea şapei interioare. Aşa cum am promis, sperăm ca până, cel târziu, în noiembrie obiectivul să fie gata astfel încât cetăţenii şi comercianţii să beneficieze de condiţii civilizate", a explicat Marius Dulce, primarul Călăraşiului.

Vă mai recomandăm şi:

Expert în sănătate publică, despre eşecul vaccinării în România: „Guvernul nu şi-a bătut capul cu imunizarea populaţiei“

Prognoza meteo: Ce se anunţă în weekend. Cât cresc temperaturile, când se întorc ploile

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite