BAC 2013 Procent de promovabilitate 55,28 % la Bacalaureat în Ialomiţa. Candidaţi încântaţi de rezultate: „Mamă miaaaa, am luat! Diseară mă îmbăt!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bac slobozia

Dacă la alte licee din ţară rezultatele la Bacalaureat s-au afişat mai repede, în centrele din Ialomiţa acestea au fost făcute publice la ora 12.00 aşa cum prevedea metodologia. Candidaţii din Ialomiţa au reuşit să obţină un procent de 55,28%.

Bucurie extremă

Imediat după afişarea rezultatelor la Bacalaureat, absolvenţii de liceu au sărit în sus de bucurie, la propriu. S-a întâmplat la centrul de examen de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia. Mai mulţi băieţi au încins o horă în curtea centrului, bucuroşi de faptul că au promovat examenul. Unul dintre ei a făcut o declaraţie uluitoare. „Frate diseară merg să mă îmbăt! Să moară mama” a spus candidatul fericit de faptul că a trecut cu bine de examenul de Bacalaureat.

Procent mai mare decât anul trecut

Faţă de anul trecut când gradul de promovabilitate la Bacalaureat, în Ialomiţa, a fost de doar 44%, anul acesta promovabilitatea a fost de 55,28%. „Suntem mulţumiţi de rezultate. E totuşi mai bine decât anul trecut” a declarat Otilia Dumitru, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa.
 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite