Accident cu 8 persoane implicate pe DN2A. O singură persoană a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În accident au fost implicate 8 persoane, aflate în 3 autoturisme FOTO ISU Ialomiţa
În accident au fost implicate 8 persoane, aflate în 3 autoturisme FOTO ISU Ialomiţa

Trei autoturisme în care se aflau 8 persoane au fost implicate luni, 5 aprilie, într-un accident rutier petrecut pe DN2A, pe raza comunei Ciochina. Ca prin minune, o singură persoană a fost rănită.

Luni, în jurul orel 12.00, salvatorii de la Garda de Pompieri Slobozia au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier în care un fost implicate trei autoturisme, pe DN2A, pe raza comunei Ciochina.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgenţă cu o autospecială de intervenţie, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ Ialomiţa - substaţia Slobozia. 

În accident au fost implicate opt persoane: şase adulţi şi doi minori. Din fericire, conform ISU Ialomiţa, o singură persoană a fost rănită. La sosirea pompierilor, aceasta era conştientă şi a fost monitorizată de echipajele medicale de la locul intervenţiei, ulterior victima a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru investigaţii medicale suplimentare. 

Vă mai recomandăm şi:

Mesaj înspăimântător. Medic: Peste jumătate de milion de români vor muri de COVID! Pe ce se bazează predicţia

 

Închiderea supermarketurilor de la 18, analizată de experţi. La ce concluzie au ajuns aceştia

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite