Accident în lanţ, la intrarea în oraşul Galaţi, provocat de un şofer beat. Un rulou din tablă a lovit un autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: IPJ Galaţi
sursa: IPJ Galaţi

Accident în lanţ, luni dimineaţă, la intrarea în oraşul Galaţi. Şoferul unui autoutilitare, care transporta un rulou din tablă,  a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a provocat un accident în lanţ.  Ruloul de tablă a lovit un autobuz şi o altă autoutilitară,  care circulau din sens opus

   

Luni dimineaţă,  în jurul orei 05.35, pe strada Brăilei, din municipiul Galaţi, (zona Tirighina) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoutilitare şi un autobuz. Nu au fost înregistrate victime.

Din primele verificări a rezultat că bărbatul aflat la volanul uneia dintre autoutilitare, care transporta, intr-o semiremorcă, un rulou din tablă,  ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare.

„Ca urmare, ruloul de tablă ar fi sărit din semiremorcă şi ar fi lovit un autobuz şi o altă autoutilitară,  care circulau din sens opus. Nu a fost rănită nicio persoană, dar conducătorul  primei autoutilitare fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Galaţi.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Vă recomandăm şi: 

Accident groaznic în judeţul Galaţi. Patru oameni au murit, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un tir

Petarde periculoase, în locuinţa unui tânăr din Galaţi. Urma să le vândă protestatarilor anti restricţii

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite