Accident rutier grav la Iaşi. Un bărbat a murit, iar un copil a fost proiectat prin parbriz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ziaruldeiasi.ro
FOTO ziaruldeiasi.ro

Copilul a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă şi transportat la Spitalul „Sf. Maria” din Iaşi. Din nefericire, un bărbat de aproximativ 50 de ani şi-a pierdut viaţa.

Duminică, 4 aprilie, un accident rutier grav s-a produs pe  localitatea ieşeană Cozmeşti. În urma impactului care s-a produs între un  Ford Focus şi un Peugeot, trei persoane rămăseseră încarcerate, iar un copil a fost proiectat prin geam.

Din nefericire, un bărbat de aproximativ 50 de ani şi-a pierdut viaţa. 

Potrivit primelor informaţii, şoferul din Peugeot s-a angajat în depăşirea unui WV Touran ce se deplasa în faţa sa, lovind frontal Fordul Focus.

În Ford Focus, ce se deplasa dinspre Mogoşeşti Siret spre Paşcani, se aflau doi soţi şi un copil de cinci ani. 

În urma impactului a rezultat decesul şoferului din Ford, soţia a fost grav rănită, iar copilul a fost proiectat prin geam în afara părţii carosabile, notează ziaruldeiasi.ro.

„Au fost implicate două maşini. Un Ford Focus în care se afla un copil de aproximativ patru ani, transportat cu elicopter, prezenta TCC sever şi un hematom periorbitar stg, iot+vm. O a doua persoană este o femeie, preluată de SAJ tip C. A treia persoană este un bărbat care a decedat. A fost implcat şi un autoturim Rover, în care se afla şoferul B.M, în vârstă de 26 de ani, care a fost transportat de către EPA Paşcani la Spitalul Paşcani, prezentând traumatism coloană cervicală, plagă contuză la nivelul genunchiului stâng şi M.S, pasager dreapta, persoană care a afectuat solicitarea, care nu a fost evaluată în momentul prezentării echipajelor SAJ-SMURD, acesta prezentându-se prin mijloace proprii la spital”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Imagini impresionante din Harghita. Mii de oameni s-au aliniat pentru sfinţirea bucatelor de Paştele Catolic

 

VIDEO Putin îl testează pe Biden în Ucraina. Rusia reaprinde războiul din Donbas să vadă cât poate conta Kievul pe sprijinul SUA

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite