Week-end însângerat pe şosele. A murit la nunta fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru persoane au ajuns la spital în urma accidentului produs la Optaşi FOTO: ISU Olt
Patru persoane au ajuns la spital în urma accidentului produs la Optaşi FOTO: ISU Olt

După ce, vineri seara, un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa într-un grav accident petrecut în comuna Cilieni, în noaptea de sâmbătă/duminică un bărbat de 55 de ani a fost grav rănit într-un alt accident, la Balş, judeţul Olt. Bărbatul, care plecase de la nunta fiului să cumpere apă minerală, a suferit un accident, decedând la spital.

Evenimente rutiere în lanţ, la acest sfârşit de săptâmână, în judeţul Olt. După accidentul rutier grav produs vineri seara la intarea în comuna Cilieni, în urma căruia un tânăr de 20 de ani a fost rănit iar prietenul său, în vârstă de 19 ani, pasager pe scaunul din dreapta, a decedat, a continuat şirul accidentelor.

Sâmbătă, 22 octombrie 2016, în jurul orei 13,30, pe DN 65, în dreptul localităţii Optaşi Măgura, două autoturisme s-au ciocnit. În acestea se aflau şase persoane, dintre care doi copii. Au intervenit două ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare, o autospecială pentru victime multiple şi alte trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, în cele din urmă fiind transportate la spitalul din Slatina cele două copile şi mama lor dintr-un autoturism şi un pasager din autoturismul cu care s-au ciocnit. Fetiţa în vârstă de 4 ani a fost preluată de echipajul medical cu diagnosticul „ traumatism cranio-cerebral şi contuzii la membrul superior stâng şi membrul inferior stâng“, iar sora ei, în vârstă de 8 ani, cu traumatism la membrul superior stâng. Mama fetelor, în vârstă de 37 de ani, prezenta, conform informaţiilor ISU Olt, traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi suspiciune de fractură la membrul superior drept.


 

accident bals

Dacia implicată în acidentul de la Balş s-a făcut praf

Pasagerul din cealaltă maşină, în vârstă de 47 de ani, a ajuns la spital din cauza unui traumatism cranio-cerebral. Răni în zona capului au suferit şi cei doi şoferi, fiind însă asistaţi medical la locul accidentului şi refuzând transportul la spital.

A întors fără să se asigure

Mult mai grav s-a dovedit accidentul produs în noaptea de sâmbătă/duminică, 22/23 octombrie, în jurul orei 0,30, pe strada Nicolae Bălcescu din Balş. Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Balş, care, conform anumitor surse, plecase de la nunta fiului său, aflată în desfăşurare la un local din zonă, pentru a face cumpărături de ultimă oră (a plecat să cumpere apă minerală), urcând la volanul unui autoturism Dacia a întors fără să se asigure, fiind lovit de un autoturism condus regulamentar, spun reprezentanţii IPJ Olt, de un tânăr de 19 ani, tot din Balş. Şoferul Daciei a suferit răni grave, fiind găsit de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă în stare de comă. A fost transportat mai întâi la spitalul din localitate pentru a fi stabilizat, ulterior fiind transferat la un spital din Craiova, unde, conform unor surse neoficiale, ar fi şi decedat duminică-dimineaţă. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite