Accident rutier grav la Cilieni. Un tânăr şi-a pierdut viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 ani a fost rănit şi un altul cu doar un an mai mic şi-a pierdut viaţa într-un grav accident petrecut vineri-seara pe raza localităţii Cilieni din judeţul Olt.

Cei doi, domiciliaţi în comuna Tia-Mare, se aflau, vineri, 21 octombrie 2016, în jurul orei 22,15, în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani. Acesta, în timp ce circula pe strada Mihai Viteazul din comuna Cilieni, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra volanului, intrând cu autoturismul în suportul din beton al indicatorului care anunţă intrarea în localitatea Cilieni. Impactul a fost deosebit de puternic, pasagerul din dreapta, tânărul de 19 ani, suferind leziuni grave şi intrând în stop cardio-respirator.

La faţa locului au ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt şi un echipaj SMURD, însă personalul medical nu a mai putut salva viaţa tânărului de 19 ani.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a dovedit că nu consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală  din culpă, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, cms. Iulian Nicolae.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite