VIDEO Alegeri locale 2016. Cu ce gânduri au venit la vot candidaţii la funcţia de primar al Slatinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Independenta Livia Teleu a votat la Colegiul Tehnic Metalurgic FOTO: Alina Mitran
Independenta Livia Teleu a votat la Colegiul Tehnic Metalurgic FOTO: Alina Mitran

Cei nouă candidaţi la Alegerile locale 2016 pentru funcţia de primar al Slatinei au trecut prin faţa membrilor comisiei de votare, fiecare la biroul electoral arondat, mai devreme de ora 13,00. Toţi vor chimbare şi un viitor mai bun.

Primul la vot a fost reprezentantul PNL, Marius Bălaşa, care a venit la ora 9,00, la Şcoala gimnazială nr. 1 Slatina, însoţit de soţie.

candidati primarie slatina

Marius Bălaşa (PNL) s-a prezentat primul la vot

A votat şi chiar au plecat din secţie, şi candidatul şi soţia, fără documentele de identitate, fiind avertizaţi de membrii biroului electoral. „Municipiul Slatina trebuie să-şi recâştige încrederea“, a spus Bălaşa, câteva momente mai târziu.

„Am votat pentru noi, cetăţenii, şi pentru deschiderea unei noi etape în administraţia publică locală“, a declarat independenta Livia Teleu, care a votat, alături de soţ,  la Colegiul Tehnic Metalurgic.

candidati primarie slatina

George Ionică a venit însoţit de fiul său

George Ionică, reprezentantul PND, care a venit însoţit de fiul său, a spus că votează „Să ne fie bine la toţi!“.

candidati primarie slatina

Emil Moţ a fost întâmpinat de efectivul de partid la secţia de vot

„Sper să se termine cât mai repede ziua în calitate de candidat şi după ora 21,00 să fiu în calitate de primar“, s-a arătat foarte sigur de rezultat reprezentantul PSD, Emil Moţ, care a venit la Şcoala gimnazială „Constantin Brâncoveanu“ însoţit de soţie şi de foarte mulţi oameni din activul de partid.

candidati primarie slatina

Cristian Bircea a venit împreună cu soţia şi fiica

„Cred că lucrurile se vor schimba. Începând de mâine este nevoie de un nou reset în administraţia locală din Slatina“, a spus viceprimarul Cristian Bircea, candidat ALDE pentru funcţia de primar.

candidati primarie slatina

Cosmin Florescu a votat la C.N.V. „Nicolae Titulescu“ 

Candidaţii au venit însoţiţi de soţii/soţ, alţii de candidaţii din lista pentru consiliul local, de susţinători. Cu toţii au trecut prin mai multe secţii, pentru a vedea cu ochii lor cum se desfăşoară procesul electoral, altfel liniştit, după cum au precizat atât reprezentanţii IPJ, cât şi reprezentanţii BEJ.

candidati primarie slatina

Ultimul dintre candidaţii la funcţia de primar a votat Stelian Sima (APS)

Mai puţin încrezători, deşi au ieşit din casă, s-au arătat alegătorii. Vârstnicii au venit, cei mai mulţi, înainte de prânz, mărturisind că nu lipsesc de la niciun scrutin, însă lucrurile nu se schimbă de zeci de ani. 

Pentru ce au votat candidaţii la funcţia de primar al Slatinei

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite