UPDATE Tânăra de 20 ani dispărută de la domiciliu a fost găsită. Soţul le-a spus poliţiştilor că femeia a plecat după ţigări

0
0
Larisa Roxana Bălan a plecat de acasă spunându-i soţului că merge să cumpere ţigări FOTO: Facebook
Larisa Roxana Bălan a plecat de acasă spunându-i soţului că merge să cumpere ţigări FOTO: Facebook

Poliţiştii din Olt au identificat-o pe tânăra de 20 ani care a dispărut marţi-seara de la domiciliu, soţul său anunţând a doua zi dispariţia. Femeia se află în custodia poliţiei.

UPDATE: Femeia care a plecat marţi-seară de la domiciliul său din Deveselu, spunându-i soţului că merge să cumpere ţigări, a fost găsită miercuri, 21 iulie 2021. Larisa Bălan le-a spus poliţiştilor că s-a aflat peste noapte în Caracal (localitate situată la câţiva kilometri) şi că se va întoarce la domiciliu. Femeia se află acum în custodia poliţiştilor.

Ştirea iniţială

Femeia, Larisa Roxana Bălan, a plecat de acasă marţi-seara, 20 iulie 2021, în jurul orei 21.00. Soţul acesteia le-a spus poliţiştilor, miercuri dimineaţă, 21 iulie, atunci când a anunţat dispariţia, că femeia a plecat de acasă spunând că merge să-şi cumpere ţigări, însă nu a mai revenit.

„În dimineaţa zilei de 21 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 20 iulie a.c., în jurul orei 21:00, soţia sa, BĂLAN LARISA ROXANA, în vârstă de 20 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi plecat să cumpere ţigări şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, aproximativ 55 de kg, constituţie atletică, ochi căprui, păr blond, lung până la nivelul umerilor, cu tatuaje pe corp.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni tip blugi de culoare neagră, bluză neagră cu model floral şi încălţată cu pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112“, este anunţul poliţiştilor.

 Vă recomandăm şi:

UPDATE Un bărbat de 41 ani a dispărut dintr-o comună din Olt. Primar: „L-am căutat azi-noapte până la ora 2.00“

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite