O echipă de scafandri de la ISU Bucureşti s-a alăturat misiunii de căutare a celor doi copii dispăruţi în Siret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi copii au disparut in Siret, sursa: ISU GALATI
Doi copii au disparut in Siret, sursa: ISU GALATI

Au fost reluate căutările celor doi copii de 14 şi 15 ani care au dispărut sâmbătă în râul Siret. Mai multe echipaje de la ISU au început duminică din nou căutările. Scafandri din Bucureşti participă la misiunea de căutare-salvare.

Potrivit ISU Galaţi, misiunea are loc în localitatea Braniştea, pe malul Siretului. Doi copii de 14 şi 15 ani din localitatea Şerbeşti, judeţul Galaţi, sunt căutaţi de sâmbătă de echipele de salvare. Anunţul la 112 a fost făcut de un pescar. 

Misiunea este una dificilă deoarece curenţii pe Siret sunt foarte de puternici, iar adâncimea apei depăşeşte chiar şi 10 metri.  

Cei doi copii nu au fost găsiţi aseară, iar echipele de căutare au reluat duminică dimineaţă căutările. O echipă de scafandri de la ISU Bucureşti a venit în sprijinul pompierilor gălăţeni.

„În sprijinul echipajului care continuă căutarea celor doi copii posibil înecaţi în Râul Siret, se deplasează un echipaj de scafandri de la ISU Bucureşti.

În aproximativ 20 de minute ajunge echipajul de scafandri şi ambulanţa SMURD la locul unde se efectuează căutările”, a anunţat ISU Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite