UPDATE Percheziţii la Drăgăneşti, într-un dosar de evaziune fiscală. Două persoane au fost audiate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au descins la un clan din Drăgăneşti-Olt, trei persoane, conduse la audieri FOTO: arhiva Adevărul
Poliţiştii au descins la un clan din Drăgăneşti-Olt, trei persoane, conduse la audieri FOTO: arhiva Adevărul

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice şi cei de la acţiuni speciale , din cadrul IPJ Olt, desfăşoară în această dimineaţă trei percheziţii la Drăgăneşti-Olt, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 440.000 lei.

UPDATE: În urma celor trei percheziţii derulate în această dimineaţă de poliţişti din cadrul IPJ Olt la Drăgăneşti-Olt două persoane au fost conduse la audieri, totodată fiind confiscate mai multe documente de evidenţă contabilă, în vederea probării activităţii infracţionale. Afaceriştii controlaţi se ocupau cu producerea obiectelor de mobilier stradal (bănci, pergole etc.), pe care le vindeau primăriilor. Afaceri cu romii din Drăgăneşti ar fi făcut primării din mai multe judeţe din ţară. Ce ar fi de fapt în neregulă, încearcă să demonstreze poliţiştii, este că afaceriştii nu pot demonstra cu acte provenienţa materiei prime pentru producţia lor, existând şi suspiciunea unor sustrageri de material lemnos.

Ştirea iniţială:

Vizat de percheziţiile poliţiştilor ar fi, potrivit anumitor informaţii, clanul Puia, implicat în acest an într-un scandal cu vecinii săi, membri ai clanului Fluture, între aceştia derulându-se o bătaie ca-n filme, cu lopeţi, bâte şi cocktailuri incendiare.

„Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada 2013-2014, în calitate de reprezentanţi ai unei societăţi comerciale, ar fi evidenţiat în contabilitate achiziţii fictive de mărfuri de la diverse societăţi din mai multe judeţe, în scopul diminuării bazei impozabile şi implicit a prejudicierii bugetului de stat.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 440.000 de lei.

La sediul poliţiei urmează a fi aduse 3 persoane, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.“, se precizează în comunicatul IPJ. Ştire în curs de actualizare.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite