Un șofer s-a răsturnat cu mașina în Slatina, scăpând nevătămat. Avea o alcoolemie de 1,45 mg/l

0
0
Publicat:

Un șofer în vârstă de 32 ani a fost la un pas de moarte în noaptea de sâmbătă spre duminică, 11/12 februarie 2023. Aflat sub influența alcoolului, a lovit un container cu material antiderapant, mașina răsturnându-se.

Mașina s-a răsturnat în urma impactului, însă șoferul a scăpat nevătămat FOTO: martor
Mașina s-a răsturnat în urma impactului, însă șoferul a scăpat nevătămat FOTO: martor

Accidentul s-a produs strada Vintilă Vodă din municipiul Slatina, județul Olt, șoferul aflat sub influența alcoolului fiind singur în mașină. Bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un container cu nisip aflat pe trotuar. 

La data de 11 februarie 2023, în jurul orei 21:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Vintilă Vodă din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.  Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un container ce conținea material antiderapant, răsturnându-se pe partea carosabilă”, precizează reprezentanții Poliției Olt.

Bărbatul băuse bine înainte de a urca la volan FOTO: colaj - martor și IPJ Olt
Bărbatul băuse bine înainte de a urca la volan FOTO: colaj - martor și IPJ Olt

Șoferul a scăpat fără răni, însă mașina a suferit avarii serioase. 

Bărbatul a putut fi testat cu aparatul alcooltest, valoarea indicând că acesta consumase serios băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, mai precizează IPJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite