Tragedia din Olt. Adolescentul care a murit alături de cei care l-au crescut a fost abandonat de mamă la naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescentul de 13 ani a fost abandonat în spoital de mama naturală, fiind crescut de familia din Balş FOTO: arhiva
Adolescentul de 13 ani a fost abandonat în spoital de mama naturală, fiind crescut de familia din Balş FOTO: arhiva

Soţii de 52 ani din Olt, găsiţi decedaţi în locuinţă alături de un adolescent de 13 ani şi de mama femeii, îl aveau în grijă pe băiat încă din primele zile de viaţă ale acestuia.

Familia care a sfârşit tragic în comuna Baldovineşti din judeţul Olt îl avea în grijă pe adolescentul de 13 ani încă din primele zile de viaţă ale acestuia. Cea care i-a dat viaţă l-a părăsit în spital, iar femeia care a fost găsită decedată, şi care în urmă cu 13 ani era asistent maternal în cadrul DGASPC Olt, l-a preluat din spital. După câţiva ani femeia şi-a schimbat locul de muncă, însă nu a renunţat la copil, îngrijindu-l în continuare sub forma plasamentului familial. Copilul era foarte bine îngrijit, spun reprezentanţii DGASPC, care au doar cuvinte frumoase la adersa familiei.  

„Copilul a fost abandonat în spital şi a fost crescut de această familie, mama biologică nu s-a interesat niciodată de soarta copilului. Era considerat un membrul al familiei, motiv pentru care  doamna, în momentul în care nu a mai fost asistent maternal profesionist, a ales să nu renunţe la copil şi a rămas în familia dumneaei cu plasament familial.  Minorul era bine îngrijit şi regretăm ceea ce s-a întamplat pentru intreaga familie“, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Olt, Ioana Ciobanu.

Reamintim că patru persoane au fost găsite decedate, marţi, 8 decembrie 2020, într-o locuinţă din Baldovineşti, judeţul Olt. Este vorba de doi soţi, de 52 ani, de mama femeii şi de un adolescent de 13 ani. Femeia a fost găsită fără viaţă în baie, iar ceilalţi trei membri ai familiei, în camerele alăturate. Soţii au locuit până de curând în oraşul Balş, alături de adolescentul de 13 ani pe care îl creşteau aşa cum l-au crescut şi pe copilul lor natural, în vârstă de 24 ani. La Baldovineşti, o localitate din apropierea oraşului Balş, la mama femeii, acolo unde s-a produs tragedia, îşi amenajaseră însă de asemenea tot confortul şi se retrăgeau la sfârşit de săptămână.  Sunt suspiciuni că tragedia s-ar fi întâmplat din cauza unui instant pe gaz folosit pentru a încălzi apa. Poliţiştii aşteaptă rezultatele necropsiei, pentru a se stabili dacă familia a murit din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon sau dacă alta este cauza celor patru decese.

Vă recomandăm şi: Patru membri ai unei familii au fost găsiţi decedaţi în locuinţă. Un adolescent de 13 ani, aflat în plasament, printre victime

Mărturie tragică a unui medic clujean: „12 pacienţi cu Covid au murit la Câmpia Turzii, abandonaţi”

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite