Soartă cumplită pentru doi copii. Au rămas singuri pe lume şi fără casă după un incendiu devastator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO botosaneanul.ro
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO botosaneanul.ro

Tragedie pentru o familie din judeţul Botoşani. Doi copii au rămas singuri pe lume după ce mama acestora, imobilizată la pat, a murit într-un incendiu devastator. Aceştia şi-au pierdut şi tatăl cu câţiva în urmă.

Doi copii de 13 şi respectiv 11 ani, din satul Burleşti, judeţul Botoşani trăiesc o adevărată dramă. Aceştia au rămas singuri pe lume dar şi fără acoperiş deasupra capului după un incendiu puternic care le-a mistuit casa. Aceştia erau orfani de tată iar vineri şi-au pierdut şi mama. Femeia a ars de vie în casă. Tragicul eveniment a avut loc vineri seara. Mama celor doi copii era imobilizată la pat din cauza unei boli cumplite. 

Aceştia o îngrijeau dar în aceea seară erau plecaţi cu treburi prin sat. Când au ajuns acasă, au văzut casa în care locuiau arzând ca o torţă. Băiatul a încercat să intre să-şi salveze mama dar nu a putut din cauza flăcărilor. Nici vecinii nu au avut mai mult succes. Pompierii au reuşit în cele din urmă să stingă incendiul şi au descoperit în casă trupul carbonizat al femeii de 42 de ani. Casa a ars aproape în întregime. Cei doi copii au rămas şi orfani şi fără casă în pragul iernii.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Incendiu puternic produs la un atelier de tâmplărie din judeţul Hunedoara

FOTO VIDEO Un incendiu a mistuit o casă de vacanţă în care se aflau 13 persoane. Cum s-au salvat

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite