Traficul pe DEx 12 a fost reluat. Patru autoturisme au ars în incendiul care a cuprins un autocamion VIDEO

0
Publicat:

Traficul pe DEx 12 Craiova-Pitești, întrerupt la prima oră din cauza unui incendiu produs la un autocamion încărcat cu autoturisme, a fost reluat. Incendiul a fost lichidat, pagubele sunt însemnate.

Patru  autoturisme din cele opt aflate pe autoplatformă au ars FOTO: martor
Patru autoturisme din cele opt aflate pe autoplatformă au ars FOTO: martor

Circulația DEx 12, pe sensul de mers  Craiova -Pitești, întreruptă din cauza unui incendiu produs la un autocamion care circula pe breteaua de legătură a drumului European E 574 cu drumul expres DEx 12 Craiova-Pitești, s-a deblocat, astfel că șoferii care vor să circule pe drumul expres o pot face, nemaifiind nevoiți să traverseze orașul Balș în drum spre Pitești.

Pentru mai mult de o oră traficul a fost oprit, joi, 10 noiembrie 2022, din cauza unui eveniment rutier. Un incendiu a cuprins cabina unui autocamion care transporta autoturisme. Patru din cele opt autoturisme transportate au fost avariate serios.

„La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe breteaua de acces a Drumului Expres 12 (DEx12), la intrarea în orașul Balș.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Balș. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că la ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Craiova, s-ar fi produs un incendiu. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliție Județean Olt, Claudiu Șerban.

Polițiștii l-au testat pe conducătorul ansamblului de vehicule cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.  În acest caz s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, cercetările fiind continuate.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite