Un camion încărcat cu autoturisme a luat foc pe DEx12. Traficul este blocat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un eveniment rutier s-a produs joi-dimineață, 10 octombrie 2022, pe Drumul Expres Craiova-Pitești. Un TIR a luat foc, traficul în direcția Craiova-Pitești fiind deviat prin orașul Balș.

TIR-ul încărcat cu mașini a luat foc pe DEx 12 FOTO: martor
TIR-ul încărcat cu mașini a luat foc pe DEx 12 FOTO: martor

UPDATE Incendiul a fost lichidat, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. „Incendiul este lichidat. Au ars capul tractor al autoplatformei și au fost afectate de incendiu patru autoturisme. Se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU, Alin Băsășteanu.

Știrea inițială

Evenimentul s-a produs pe breteaua de legătură a drumului european E 574 cu drumul expres. Un TIR încărcat cu opt autoturisme a luat foc, pagubele fiind importante. A ars cabina și au fost afectate și câteva autoturisme din încărcătură. Conform primelor date, nu sunt victime.

În aceste momente, traficul rutier către Drumul Expres 12 (DEx12) este blocat total pe sensul de mers Craiova - Slatina, din cauza unui eveniment rutier.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

Traficul rutier de pe Drumul Expres (DEx12), pe sensul de mers Craiova- Slatina va fi deviat prin prin orașul Balș, pe Drumul Național 65 - European 574”, anunță Poliția Olt.

La fața locului acționează pompierii din Slatina și Balș cu două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite