A „încălecat” cu mașina un sens giratoriu. Accidentul spectaculos, la ieșirea de pe centura Bacăului

0
Publicat:

Un șofer s-a urcat cu mașina pe sensul giratoriu de la ieșirea de pe Centura Bacăului, blocând temporar traficul în zonă.

Mașina a rămas suspendată pe sensul giratoriu FOTO DRDP Iași
Mașina a rămas suspendată pe sensul giratoriu FOTO DRDP Iași

Un șofer a oferit faza zilei la Bacău. Cel mai probabil din neatenție, bărbatul a apăsat prea târziu pedala de frână și a „încălecat” efectiv cu mașina un sens giratoriu de la ieșirea de pe Centura Bacăului.

„Accident rutier în sensul giratoriu care face ieșirea de pe Varianta Ocolitoare Bacău (A7) pe DN 2 (E 85). Traficul a fost blocat temporar. Circulați cu atenție!”, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași.

O maşină sare peste sensul giratoriu şi ia foc 

Un alt accident rutier spectaculos s-a produs în dimineaţa zilei de vineri, 12 august, în localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa. Un şofer care intră pe A4, merge câţiva metri, apoi întoarce pe autostradă şi revine în sensul giratoriu. 

Imediat, de pe Autostrada Agigea-Ovidiu un alt autoturism se apropie cu viteză şi sare peste sensul giratoriu amplasat la ieşirea de pe A4. Maşina a ajuns în curtea unui atelier auto, unde a luat foc. 

„În cursul acestei dimineţi, după ora 4.30, am fost solicitaţi, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, să intervenim, în localitatea Ovidiu, la un accident rutier urmat de un incendiu ce se manifesta la un atelier auto. Au fost alocate, ca mijloace de intervenţie, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, două ambulanţe SMURD, precum şi echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea. 

În urma accidentului rutier, au rezultat două victime cu vârste de până în 25 ani care au fost transportate la spital. Autoturismul a ars în proporţie de 90% şi, de asemenea, au fost afectaţi de flăcări doi pereţi ai halei atelierului auto.

Conform Poliţiei, la volanul maşinii se afla un tânăr de 18 ani din Sibiu. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite